Teknologiakiinteistöjen asiakkuus- ja palvelujohtaja Hele Kaunismäki kertoo alla olevalla videolla Teknologiakiinteistöjen asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista.

01.04.2021

Video: Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Mitä mieltä Teknologiakiinteistöjen asiakkaat ovat yhtiön tiloista ja palveluista? Mihin asioihin Tiedepuistossa ollaan tyytyväisiä, entä mistä Teknologiakiinteistöt saa kritiikkiä?

Asiakastyytyväisyys on Teknologiakiinteistöille erittäin tärkeää ja siksi sitä tutkitaan yhtiössä säännöllisesti. Teknologiakiinteistöt osallistuu vuosittain KTI Kiinteistötiedon toteuttamaan valtakunnalliseen asiakastyytyväisyysvertailuun, joka on kiinteistösijoittajille ja -managereille tarkoitettu työkalu asiakkaiden tyytyväisyyden ja asiakaskokemuksen mittaamiseen. 

Alla olevalla videolla Teknologiakiinteistöjen asiakkuus- ja palvelujohtaja Hele Kaunismäki kertoo, millaisia tuloksia Teknologiakiinteistöt sai vuoden 2020 asiakastyytyväisyyskyselyssä. Asiakasnäkökulmaa aiheeseen puolestaan tarjoaa Mira Siikjärvi Nordeasta, joka kertoo, kuinka Nordea on viihtynyt uusissa 1200 neliömetrin tiloissaan EduCityssä.

Lue myös:

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset paljastavat – tässä onnistuimme viime vuonna
Nordea avasi uuden osaamiskeskuksen Turun Tiedepuistoon
Tutustu EduCityyn uudella videolla

Ota yhteyttä