Elävöittämisprojektin kalkkiviivoilla

Elävöittämisprojektin kalkkiviivoilla

BioCityn ja DataCityn parkkihallien elävöittämisprojektiin tulleiden ehdotusten määrä kasvoi lopulta suuremmaksi kuin ikinä osasimme odottaa. Häkeltyneen kiitollisuuden vallassa pyydämme vielä hetkeksi kärsivällisyyttänne.

Avattuani työläppärini vappuviikon maanantaiaamuna en ollut uskoa silmiäni: Parkkihallin elävöittämiseksi lähetettyjen ehdotusten määrä oli viimeisen viikonlopun aikana lähes nelinkertaistunut! Olimme toivoneet, että raati pääsisi käsittelemään ehkä sataa teosehdotusta, mutta lopulta luonnoksia oli tullut peräti 356 kappaletta. Valintaprosessi on jo loppusuoralla, mutta työmäärästä johtuen joudumme lykkäämään tulosten julkistusta viikolla. Valitut teokset ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan näin ollen viikon 21 aikana.

Ja se yleisöäänestys! Jouduimme hartaan pohdinnan äärelle sen suhteen, mikä olisi hyvä tapa järjestää äänestys näin valtavasta luonnosmäärästä. Käytännöllisyysnäkökulma edellä päädyimme julkaisemaan (osallistujien luvalla) kuvat teosehdotuksista väliaikaisesti Facebookiin, jossa ne pääsevät mahdollisimman laajan yleisön nähtäville. Itse äänestys tapahtuu linkin kautta, joka pannaan näkyville Facebook-julkaisun yhteyteen. Äänestys alkaa ensi viikon alussa ja kestää noin viikon. Lisäporkkanaksi päätimme, että 500 euron rahapalkinnon lisäksi yleisöäänestyksen voittanut teos toteutetaan 5000 euron hintaan riippumatta siitä, onko se päässyt raadin seulasta läpi vai ei.

Vaikka työ on ollut valtava, on luonnoksia ollut ilo käsitellä. Teosten aiheet ja toteutustavat ovat vaihdelleet maan ja taivaan välillä, enkä voi kuin ihailla luovan työn tekijöiden idearikkautta. Jo tässä vaiheessa on varmaa, että parkkihallimme kokevat pian melkoisen kasvojenkohotuksen. Samalla on valitettavaa, että moni tavattoman hieno teosehdotus jää toteuttamatta. Haluan omasta puolestani kiittää lämpimästi joka ikistä osallistujaa. Kanssanne on ollut ilo olla yhteyksissä, ja joidenkin kanssa yhteydenpito jatkuu edelleen. Pysykäähän kuulolla.

Vilppu Kuusipalo
Elävöittämisprojektin projektikoordinaattori

Lue lisää:

Kuulumisia maan alta
Asiaa parkkihallin elävöittämisprojektista
Elävöittämisprojekti Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallissa

Lue myös

Vierivä lakimies ei sammaloidu

Vierivä lakimies ei sammaloidu

Mitä tapahtuu, kun yhtiölakimies hyppää päiväksi palveluasiantuntijan tehtäviin aulapalveluihin? Saavatko kaikki avaimensa ja miten käy vessapaperia odottavan asiakkaan?

Lue artikkeli
Blogi
Äänestä suosikkiasi ja voita

Äänestä suosikkiasi ja voita

Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallien elävöittämisprojekti on edennyt yleisöäänestysvaiheeseen. Äänestä nyt suosikkiasi ja voita lahjakortti Taiko-taideverkkokauppaan.

Lue artikkeli
Uutinen
Viisi vinkkiä palauttavien taukotapojen löytämiseen

Viisi vinkkiä palauttavien taukotapojen löytämiseen

Teknologiakiinteistöjen ja Korpi® ForRestin järjestämässä webinaarissa keskusteltiin tauoista osana työpäivää ja jaettiin toimintapoja paremman palautumisen saavuttamiseksi. Tapahtuman vetäneet Sampo Pohjola ja Anu Varis tiivistivät webinaarin annin viideksi vinkiksi, joilla pääset alkuun itsellesi toimivien taukotapojen löytämisessä.

Lue artikkeli
Blogi