Hele Kaunismäestä Teknologiakiinteistöjen uusi palvelujohtaja

Hele Kaunismäestä Teknologiakiinteistöjen uusi palvelujohtaja

Teknologiakiinteistöllä vuodesta 2018 toiminut Hele Kaunismäki on aloittanut uudessa tehtävässä palvelujohtajana.  Uudessa tehtävässään Kaunismäki vastaa Teknologiakiinteistöjen palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja yhtiön palvelutuotannosta.

Palvelujohtaja on Teknologiakiinteistöissä täysin uusi rooli, jonka tarkoituksena on parantaa asiakkaidemme viihtyvyyttä tarjoamalla parhaita mahdollisia coworking-, kokous- ja toimitilapalveluita jokaisen asiakkaan tarpeisiin.  

?– Haluamme todella panostaa asiakkaidemme onnistumiseen. Palveluiden tunnustaminen omaksi liiketoiminnakseen antaa meille mahdollisuudet luoda jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä palvelupaketteja, Hele kertoo.

Lähtökohtana palveluliiketoiminnan kehittämisessä on asiakkailta saatava palaute, joka on jo nyt ollut positiivista.

Palveluiden tunnustaminen omaksi liiketoiminnakseen antaa meille mahdollisuudet luoda jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä palvelupaketteja

Helen paikalle asiakkuusjohtajaksi siirtyy äitiysvapaalta töihin palannut Julia Skovbjerg.

Palveluita yhden luukun periaatteella
Uuden palvelujohtajan myötä myös Teknologiakiinteistöjen tarjoamat palvelut monipuolistuvat ja yhtenäistyvät. Turun Teknologiakiinteistöt on jo pitkään haastanut perinteisen kiinteistösijoitusyhtiön toimintamallin sisällyttäen palvelukonseptin osaksi asiakkuutta. Nyt palveluja halutaan kehittää entisestään. Aulapalveluiden ja kokouspalveluiden siirtyessä kokonaan Teknologiakiinteistöjen alle, voimme taata asiakkaillemme parhaita palveluja keskitetysti yhdestä paikasta.

Palvelukonseptiin panostaminen näkyy etenkin asiantuntevana aulapalveluna, kokonaisvaltaisena kokouspalveluiden tuottamisena sekä pitkällä aikavälillä palveluiden jouhevuutena. Yhtenäisen pohjan ansiosta tieto kulkee nopeasti ja saamme tarjottua asiakkaille nopeasti palvelua erilaisiin tarpeisiin.

?– Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa, siksi haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua. Haluamme, että Teknologiakiinteistöillä asiakas kokee saavansa tilojensa kautta lisäarvoa toiminnalleen. Tavoitteenamme on luoda asiakkaille parhaat mahdolliset olosuhteet menestymiseen, kertoo Hele palvelukokonaisuudesta.

Kokouspalveluiden koordinointi siirtyi Teknologikiinteistöille alueella ravintola- ja kokouspalveluita tuottavalta Manu Events Oy:ltä ja aulapalvelut Arkealta. Teknologiakiinteistön asiakkailla on paljon erilaisia tarpeita.

– Palvelukokonaisuuden yhdistämisellä voimme voimme taata sen, että toimitiloissamme on todella parhaat eväät onnistua.

Lue myös:

Anne Laitinen Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjäksi
Teknologiakiinteistöihin kahdeksan uutta työntekijää
Henri ja Jyrki ovat Teknologiakiinteistöjen uudet ylläpitoasiantuntijat

Lue myös

Tunnelmia Lapsi mukaan töihin -päivästä

Tunnelmia Lapsi mukaan töihin -päivästä

Teknologikiinteistöillä vietettiin tänään Lapsi mukaan töihin -päivää yhteisellä ohjelmalla. Päivään osallistui meiltä paljon lapsia ja aikuisia ja tunnelma oli sen mukainen.

Lue artikkeli
Blogi
Tervetuloa joulupuurolle ja glögille 11.12.!

Tervetuloa joulupuurolle ja glögille 11.12.!

Tervetuloa joulupuurolle ja glögille Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen aulaan keskiviikkona 11.12. klo 8.30–10.00!

Lue artikkeli
Tapahtuma
Anne Laitinen Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjäksi

Anne Laitinen Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjäksi

Turkulainen kauppatieteilijä ja taloushallinnon moniosaaja Anne Laitinen on aloittanut Turun Teknologiakiinteistöillä pääkirjanpitäjänä lokakuussa 2019.

Lue artikkeli
Uutinen