Hele Kaunismäki vastaamaan toimitilavuokrauksesta

Hele Kaunismäki vastaamaan toimitilavuokrauksesta

Teknologiakiinteistöjen toimitilavuokrauksen vetovastuu siirtyi Hele Kaunismäelle yhtiön asiakkuusjohtajan Julia Skovbjergin jäätyä äitiysvapaalle. Kaunismäki toimi Skovbjergin sijaisena myös Skovbjergin edellisen äitiysvapaan aikana vuosina 2018-2019.

Muutoksen myötä Teknologiakiinteistöjen palvelujohtajana työskentelevä Hele Kaunismäki toimii palvelutiimin lisäksi myös asiakkuustiimin esimiehenä. Hän vastuullaan on Teknologiakiinteistöjen tarjoamat palvelut ja niiden kehittäminen sekä nyt myös yhtiön asiakkuussuhteet.

– Asiakkuussuhteista vastaaminen oli minulle tuttua jo entuudestaan. Olen myös palvelujohtajan ominaisuudessa ollut paljon tekemisissä toimitila-asiakkaidemme kanssa, joten Julian tehtävien siirtyminen minulle on sujunut helposti, Kaunismäki kertoo.

Oman haasteensa tilanteeseen luo koronapandemia ja sen yrityksille aiheuttamat ongelmat.

– Teknologiakiinteistöissä tilanne näkyy niin yhtiön oman kuin asiakkaidemmekin henkilöstön siirtymisenä pääosin etätöihin. Toimitiloja ei kuitenkaan pandemian vuoksi ole juuri irtisanottu ja uusia tilakyselyitäkin on vuoden aikana tullut 145 kappaletta.

Uudet tilat saattavat olla hyvä ratkaisu monille koronan kurittamille toimijoille.

Teknologiakiinteistöillä on parhaillaan käynnissä kaksi uudishanketta: Teollisuuskadulle rakennettava Turku Energian uusi pääkonttori ja Joukahaisenkadulle tuleva toimistorakennus CivilCity. Lisäksi suunnitelmissa siintää lähteä toteuttamaan paria huikeasta arkkitehtuuristaan kiitetylle EduCitylle, joten hiljaisia hetkiä ei Kaunismäen päiviin liene tiedossa.

– Olimme pitkään tilanteessa, jossa emme pystyneet tarjoamaan tiloja kaikille niitä tarvitseville. Uudishankkeidemme myötä tähän on tulossa muutos. Uudet tilat saattavat olla myös hyvä ratkaisu monille koronan kurittamille toimijoille, sillä huolella suunnitellut tilat paitsi edistävät henkilöstön viihtyvyyttä, ovat myös kustannustehokkaita, Kaunismäki päättää.

Lue myös:

Juhani aloitti työt Teknologiakiinteistöissä juuri ennen koronapandemiaa – yksi asia yllätti
Julia Skovbjerg aloitti työt asiakkuusjohtajana
Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja lähde Anniina Savisalon mukana kierrokselle Teknologiakiinteistöjen viimeisimpään uudishankkeeseen EduCityyn.

Lue myös

ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

Kesäkuussa ElectroCityssä sattuneen tulipalon korjaustyöt on saatu valmiiksi ja ElectroCity on luovutettu urakoitsijalta takaisin Teknologiakiinteistöille. Arvioitu käyttöönottopäivä saneeratuille tiloille on 4.1.2021.

Lue artikkeli
Uutinen
Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle

Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle

Teknologiakiinteistöissä on ehtinyt muodostua jo epäviralliseksi tavaksi, että koronatilanne patistaa asiakkuustiimin uudet jäsenet toimistolta koteihin pian työssä aloittamisen jälkeen. Keväällä tämän koki Juhani ja joulukuussa uusi asiakkuuspäällikkö Tinet Santalahti, kun Teknologiakiinteistöt siirtyi loppuvuodeksi etätöihin. Mitä kuuluu,...

Lue artikkeli
Uutinen
Muutoksia Teknologiakiinteistöjen aulapalveluiden toimintaan loppuvuodeksi

Muutoksia Teknologiakiinteistöjen aulapalveluiden toimintaan loppuvuodeksi

Teknologiakiinteistöissä otetaan loppuvuodeksi käyttöön tehostettuja toimia koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi. Muutoksia tulee aulapalveluiden toimintaan.

Lue artikkeli
Uutinen