Rekry: Junior controller tai controller

Rekry: Junior controller tai controller

Haluaisitko työskennellä kasvavassa yrityksessä keskellä kehittyvää Turkua? Haemme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja analyyttista taloushallinnon osaajaa.

Työnkuvaasi kuuluvat yhtiön kuukausi- ja kvartaaliraportointiin sekä muuhun raportointiin liittyvät tehtävät. Osallistut raportoinnin kehittämiseen ja olet vahvasti mukana IT-järjestelmäkehityksessä. Käsittelet ja analysoit talouteen liittyvää tietoa, seuraat kiinteistöinvestointeja ja olet mukana budjetoinnissa ja ennusteiden laadinnassa.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä ymmärrystä kirjanpidon kokonaisuudesta
  • analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • erinomaisia MS Excel -taitoja
  • kokemus raportointi- ja suunnittelujärjestelmistä (Qlik Sense, Power BI, Jedox) katsotaan eduksi.

Voit olla joko urasi alkupuolella tai jo kokemusta hankkinut ammattilainen ­– tärkeintä on, että olet aktiivinen, positiivinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän raportoinnin ja järjestelmäkehityksen parissa sekä näköalapaikan Turun yrityselämään, hauskaa työyhteisöä ja hyviä etuja unohtamatta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiakiinteistöjen talouspäällikkö Katja Liesilinna 25.8.2023 klo 9–11 ja 30.8. klo 9–11, puh. 0400 197 162. Tartu haasteeseen ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 10.9.2023.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 160 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 97 %.

Lue myös:

Antti Asteljoki Teknologiakiinteistöjen operatiiviseksi johtajaksi
”Ikinä ei voi tietää mitä elämä tuo mukanaan”
Toisen polven rakennuttaja

Lue myös

Toimistorakennus InfraCity B valmistuu kovaa vauhtia

Toimistorakennus InfraCity B valmistuu kovaa vauhtia

Turun Tiedepuistokoksi muuttuvalle Itäharjulle rakennettavan InfraCityn työmaalla on käynnissä viimeiset asennustyöt ja paikoin tilat ovat jo siivousta vaille valmiit. Rakennus valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä ja asiakkaat pääsevät muuttamaan tiloihin alkuvuonna 2024.  

Lue artikkeli
Uutinen
Voiko väriä olla liikaa? BioCityn katutaso sai uuden ilmeen värikkäillä ikkunateippauksilla

Voiko väriä olla liikaa? BioCityn katutaso sai uuden ilmeen värikkäillä ikkunateippauksilla

BioCityn katutasoon, tyhjän liiketilan ikkunoihin ilmestyi viime viikolla värikkäät ikkunateippaukset, jotka ovat herättäneet Tiedepuistossa liikkuvien huomion. Mistä oikein on kysymys?

Lue artikkeli
Blogi
Futisilta oli täynnä mustavalkoista tunnelmaa

Futisilta oli täynnä mustavalkoista tunnelmaa

Perinteinen Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma pääsi avaamaan Teknologiakiinteistöjen kesän jälkeisen tapahtumakauden.

Lue artikkeli
Tapahtuma