Tältä näyttää uusi InfraCity – katso kuvat ja video

Tältä näyttää uusi InfraCity – katso kuvat ja video

Teknologiakiinteistöjen Turku Energialle rakennuttama InfraCity valmistui viime vuoden lopulla. Rakennus on nyt kalustettu ja otettu käyttöön – tältä se näyttää valmiina.

InfraCityn kerrosala on 7000 neliömetriä, josta toimistotilaa on 4000 neliömetriä. Rakennuksessa on neljä kerrosta, joista ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat aula, lounasravintola Energeia sekä kokoustiloja.


Rakennuksen katutasossa toimii lounasravintola ravintola Energeia, josta on myös pääsy terassille.

InfraCityn tilat on toteutettu monitilaympäristönä, jolloin toimistolla työskentelevät ihmiset voivat vaihtaa paikkaa työn luonteen mukaan hiljaiseen työskentelyyn sopivista sopeista ryhmätyötiloihin ja työkahviloihin. Työpisteitä rakennuksesta löytyy noin 200 hengelle.


Valoisat ja avarat tilat kylpevät luonnonvalossa.

– Työpisteiden lisäksi InfraCityssä on runsaasti erilaisia neuvottelutiloja, hiljaiseen työskentelyyn tarkoitettuja huoneita ja työkahviloita sekä esityksiin ja kohtaamisiin sopivat, katsomona toimivat portaat, kertoo Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Miika Tuominen.


InfraCitystä avautuu maisema pitkälle yli Helsinginkadun.

Tilojen sisustuksen teemana on energian eri olomuodot. Teema näkyy kiinteistössä muun muassa akustisille pinnoille tuoduissa valokuvissa, työn alla olevassa Hanna Vihriälän kaksiosaisessa taideteoksessa, aulatiloihin tulevassa sammalseinässä sekä tulevassa moottoritien puoleiseen ikkunaan toteutettevassa valaistuksessa.


Toista ja kolmatta kerrosta yhdistävät katsomona toimivat portaat.

InfraCityssä on panostettu älykkäisiin energiaratkaisuihin kuten läsnäolotunnistimiin ja automaattiseen valaistuksen ohjaukseen sekä energiatehokkaisiin rakenteisiin. Rakennus on myös ensimmäinen Turun Teknologiakiinteistöjen kohde, joka osallistuu kysyntäjoustoon, mikä tarkoittaa sitä, että sähkönkulutuksesta voidaan hetkellisesti pudottaa 10 % kulutuspiikin aikana.


Monissa tiloissa on Turku-aiheisia valokuvia.

Alla olevalla videolla Miika Tuominen vie katsojat kierrokselle InfraCityyn.

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla: Lätkäilta 15.3.

Sporttia parhaalla paikalla: Lätkäilta 15.3.

Haluatko lähteä katsomaan kaupungin värikkäintä lätkää ja tutustua uusiin ihmisiin rennosti paikallisen urheilun parissa? Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen, TUTO Hockeyn ja TUTO Volleyn järjestämään lätkäiltaan 15.3. Ilta alkaa Joen Cave -teatterissa avoimella seurustelulla sekä joukkueiden kuulumisilla Maunon hampurilaisten kera, ja huipentuu TUTO Hockey...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Itäharjulla sijaitseva elementtitehdas muuttuu IndustryCityksi

Itäharjulla sijaitseva elementtitehdas muuttuu IndustryCityksi

K-rautana tunnettu vanha elementtitehdas Itäharjulla muuttuu tämän vuoden kuluessa IndustryCity-nimiseksi toimisto- ja tuotantorakennukseksi.

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa laskiaistapahtumaan 1.3.

Tervetuloa laskiaistapahtumaan 1.3.

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen järjestämään ulkoilutapahtumaan laskiaistiistaina 1.3. klo 11.00–12.00 Kupittaan luistelumadolle! Tule viettämään lounastaukoa hyvässä seurassa luistellen ja ulkoillen Kupittaanpuistossa.

Lue artikkeli
Tapahtuma