Työelämän harjoittelua Teknologiakiinteistöillä

Työelämän harjoittelua Teknologiakiinteistöillä

Teknologiakiinteistöjen toimistolta on voinut tällä viikolla törmätä uusiin kasvoihin, kun joukkoomme liittyi TET-harjoittelija. Viikon ajan yhtiön toiminnassa on ollut mukana yhdeksäsluokkalainen Venla, joka on päässyt tutustumaan monen eri asiantuntijan työpäiviin. Mitä Venla kertoo TET-harjoittelustaan Teknologiakiinteistöillä?

Nimeni on Venla ja käyn Puolalan koulun yhdeksännettä luokkaa. Tulin Turun teknologiakiinteistöille TET-harjoitteluun. TET tulee sanoista Työelämään tutustuminen ja tällä viikolla olenkin päässyt seuraamaan useita ammattilaisia ja tutustumaan monenlaiseen työhön. 

Olen kiinnostunut yrityksen johtamisesta ja juridiikasta ja uskoin, että Teknologiakiinteistöillä saisin tietää ainakin johtotehtävistä enemmän. En ollut varma saisinko TETin aikana tutustua juristin tehtäviin mutta sainkin mahdollisuuden keskustella yrityksen lakimiehen kanssa ja kuulla, mitä yhtiölakimiehen tehtäviin kuuluu.

 Heti maanantaina pääsin kuuntelemaan johtoryhmän kokousta. Aluksi pelkäsin, että en tietäisi, mistä kokouksissa puhutaan mutta, kun seurasin ja kuuntelin tarkasti, ymmärsin mistä puhuttiin. 

Vaikka TET-harjoittelu kestää vain viisi päivää, siinä ehtii tutustua moniin eri työtehtäviin. Heti maanantaina pääsin kuuntelemaan johtoryhmän kokousta. Aluksi pelkäsin, että en tietäisi, mistä kokouksissa puhutaan mutta, kun seurasin ja kuuntelin tarkasti, ymmärsin mistä puhuttiin. 

Tiistaina pääsin arkkitehdin mukaan tutustumaan toimitilaan, jota suunniteltiin uudelle vuokralaiselle sopivaksi. Olin luullut, että arkkitehdit vain suunnittelevat taloja. Opin, että he voivat myös auttaa suunnittelemaan tiloja juuri tietylle yritykselle sopivaksi.

Ilmapiiri Teknologiakiinteistöillä on iloinen ja rento. Vaikka kaikki tekevätkin vähän eri asioita ja ovat kouluttautuneet eri ammatteihin, he ovat ystäviä keskenään ja osaavat nauraa yhdessä. Minut otettiin hyvin vastaan ja osaksi yhteisöä. Kaikki ovat olleet mukavia ja keksineet kiinnostavia työtehtäviä. 

Lue myös:

Mahdollisuus seisahtua
Noora Schroderuksen ”PIQUE-NIQUE” toi palan paratiisia EduCityyn
Nordea avasi uuden osaamiskeskuksen Turun Tiedepuistoon

Lue myös

Ohjeistus koronavirukseen sairastumisen varalta

Ohjeistus koronavirukseen sairastumisen varalta

Mikäli toimitiloissanne työskentelevä henkilö sairastuu koronavirukseen ja vaarana on, että myös muita alueella liikkuvia ihmisiä on altistunut virukselle, toivomme että ilmoitatte asiasta Teknologiakiinteistöille osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi.

Lue artikkeli
Uutinen
Kisälli ja Kaivomestari toivat afterworkin keskelle Tiedepuistoa

Kisälli ja Kaivomestari toivat afterworkin keskelle Tiedepuistoa

Kesällä valmistunut EduCity toi avautuessaan Tiedepuiston alueelle lisää lounasvaihtoehtoja, kun ensimmäiseen kerrokseen avautuneet Kisälli & Kaivomestari avasivat ovensa.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Haluatko päästä kehittämään työelämästä entistä parempaa? Oletko kiinnostunut yrityksistä ja organisaatioista ja niiden mahdollisuuksista saavuttaa unelmiaan?

Lue artikkeli
Uutinen