ParkCityn pyöräpysäköinti avautui

ParkCityn pyöräpysäköinti avautui

ParkCityn pyöräparkissa on JussiTwoSevenin seinämaalaus.

Turun Tiedepuistossa sijaitsevan ParkCityn pyöräpysäköinti on nyt käytössä. Joukahaisenkadulla sijaitsevassa lukollisessa pyöräparkissa on tilaa 90 polkupyörälle.

ParkCityn katutasossa sijaitsevassa pyöräparkissa on 90 runkolukittavaa pyöräpaikkaa. Sijainti on kätevä niin Tiedepuistossa työskenteleville, opiskeleville kuin Kupittaan rautatieasemaa käyttävillekin, kun oman kulkuvälineen saa lukittuun tilaan.

Pyöräpysäköinti toimii Spacent-sovelluksella, jonka voi ladata omaan puhelimeen. Sovelluksen hakukenttään voi kirjoittaa suoraan ParkCity, jolloin saat pyöräparkin varaustiedot näkyville ja voit valita päivämäärän pysäköinnille. Varauksen yhteydessä saat koodin, jolla pyöräparkin ovi avautuu. Pyöräpysäköintiä on saatavilla päivähintaan 5€ + alv. Maksu hoidetaan luottokortilla.

Pyöräpysäköinti Park City
Joukahaisenkatu 8
1 vrk 5€ + alv.
1kk sopimuspysäköinti yrityksille 19€ + alv.
Lisätiedot: palvelut@teknologiakiinteistot.fi

Muistathan myös föllärit

Turun kaupunkipyörät eli föllärit näkyvät jälleen myös Tiedepuistossa, sillä pyöräasemia on PharmaCityn edustalla, Lenkkipolulla, ICT-Cityn päädyssä ElectroCityn puolella, Joukahaisenkadulla AMK:n pääsisäänkäynnin lähettyvillä sekä EuroCityn edustalla. Pyöräasemia löytyy myös turun ammattikorkeakoulun Lempparilta sekä Kupittaan palloiluhallilta. Pyörien määrä asemilla vaihtelee nopeastikin, joten tilanne kannattaa tarkistaa Fölin reittioppaasta.

Fölläreitä on kaupungissa 700 kappaletta ja pyöräasemia yli 100. Asemien sijainnit löytyvät Fölin reittioppaasta, Turun palvelukartasta sekä Donkey Republicin sovelluksesta. Pyörien elektroninen rengaslukko avataan ja suljetaan Donkey Republicin sovelluksella, josta näkee myös vuokraukseen liittyvät tiedot.

Lue myös

Toisen polven rakennuttaja

Toisen polven rakennuttaja

Teknologiakiinteistöihin saatiin keväällä lisää resursseja rakennuttamiseen, kun Annika Rantanen aloitti työt yhtiössä.

Lue artikkeli
Uutinen
Turun Tiedepuiston historiasta kertova dokumentti on nyt julkaistu

Turun Tiedepuiston historiasta kertova dokumentti on nyt julkaistu

Teknologiakiinteistöt julkaisi historiallisen dokumenttivideon, jolla sukelletaan Turun Tiedepuiston syntyhetkiin 1980- ja 1990-luvuille. Katso dokumentti sivun alaosasta.

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa Suo, kuokka ja kolme Jussia -minidokumentin julkaisutilaisuuteen 23.5.

Tervetuloa Suo, kuokka ja kolme Jussia -minidokumentin julkaisutilaisuuteen 23.5.

Mistä Turun Tiedepuiston rakentaminen sai alkunsa ja ketkä olivat hankkeen takana? Näihin kysymyksiin perehdytään Teknologiakiinteistöjen ja Turku Science Parkin uudessa Suo, kuokka ja kolme Jussia – Tiedepuiston lyhyt historia -minidokumentissa.

Lue artikkeli
Tapahtuma