Tällaista on Tiedepuiston treeneissä – katso video

Tällaista on Tiedepuiston treeneissä – katso video

Tiesitkö, että Teknologiakiinteistöt järjestää asiakkailleen viikoittain Tiedepuiston treenejä? Katso sivun alaosasta video, jolla kahdeksan asiakastamme kertovat, millaista treeneissä on ja miksi niissä kannattaa käydä.

Turun Tiedepuistossa on liikuttu Teknologiakiinteistöjen järjestämissä Tiedepuiston treeneissä vuodesta 2020 lähtien. Treenien tarkoituksena on lisätä asiakkaidemme hyvinvointia ja tarjota mahdollisuus tutustua muihin Tiedepuiston alueella työskenteleviin ihmisiin.

Treenit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskenteleville ihmisille. Treenien lajit vaihtelevat TRIP-sisäpyöräilystä lihaskuntotreeniin ja äänimaljarentoutukseen. Monipuolisuus onkin yksi monista syistä, joiden vuoksi treeneissä käydään.

– Täällä tulee testattua sellaisia lajeja, joihin ei tulisi itse lähdettyä, kertoo videolla Aino Ukkola Business Turusta.

Treenejä vetävät M&M Kuntotalon ohjaajat ja ne pidetään M&M Kuntotalon tiloissa Lemminkäisenkadulla tai kesällä Kupittaanpuistossa.

– Parasta treeneissä on se, että pääsee työpäivän jälkeen heti tähän viereen treenaamaan. Näistä saa hirveästi energiaa ja pääsee kokeilemaan erilaisia tunteja, sanoo Anna Ekblad Reagenasta.

Treeneihin voi tulla riippumatta siitä, paljonko liikuntaa on viime aikoina tullut harrastettua. Treenaamisen myötä vointi paranee ja töissäkin jaksaa paremmin, kuten Danila Vochev Uniogenista sanoo.

– Täällä on monentasoista porukkaa ja voi ihan omaan tahtiin totutella. Omien rajojen mukaan ja pikku hiljaa kunto alkaa kasvamaan, päättää Jukka Palomäki Altenista videon.

Katso video

Jotta mahdollisimman moni Teknologiakiinteistöjen asiakas pääsisi mukaan Tiedepuiston treeneihin, järjestetään niitä tammikuusta 2024 alkaen kahdesti viikossa. Saat kutsut treeneihin tilaamalla oman työpaikkasi rakennusta koskevat kiinteistötiedotteet työnantajasi sähköpostiin (huom! sähköpostiosoitteen tulee olla työsähköpostisi, jotta pystymme varmistamaan oikeutesi osallistua treeneihin).

Lue myös

Asiakastyytyväisyyskysely paljastaa, missä ovat Teknologiakiinteistöjen tyytyväisimmät asiakkaat

Asiakastyytyväisyyskysely paljastaa, missä ovat Teknologiakiinteistöjen tyytyväisimmät asiakkaat

Teknologiakiinteistöt osallistui syksyllä 2023 KTI Kiinteistötiedon toteuttamaan asiakastyytyväisyysvertailuun. Kyselyssä tutkittiin 23 kiinteistösijoitusyhtiön toimitila-asiakkaiden tyytyväisyyttä vuokranantajaansa.?Teknologiakiinteistöjen osuuteen kyselyssä vastasi 145 yhtiön asiakasta.

Lue artikkeli
Uutinen
Presidentinvaalien ennakkoäänestys BioCityssä

Presidentinvaalien ennakkoäänestys BioCityssä

BioCityn aula toimii presidentinvaalien yleisenä ennakkoäänestyspaikkana. Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 17.1.2024.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston treenit järjestetään jatkossa kahdesti viikossa

Tiedepuiston treenit järjestetään jatkossa kahdesti viikossa

Teknologiakiinteistöjen asiakkailleen tarjoamat viikoittaiset Tiedepuiston treenit laajenevat.

Lue artikkeli
Uutinen