Teknologiakiinteistöistä SHIFT Business Festivalin pääomistaja

Teknologiakiinteistöistä SHIFT Business Festivalin pääomistaja

SHIFTistä tulee osa Teknologiakiinteistöjen brändiperhettä.

SHIFT Business Festivalia järjestävän SHIFT Events Oy:n yhtiökokous päätti keskiviikkona 4.10. järjestetyssä yhtiökokouksessaan, että Turun Teknologiakiinteistöt Oy:stä tulee SHIFT Eventsin pääomistaja. Järjestelyn jälkeen Teknologiakiinteistöt omistaa noin 70 prosenttia SHIFT Eventsin osakkeista, ja SHIFT Eventsin perustaja SHIFT ry jatkaa yhtiön omistajana 30 prosentin osuudella.

SHIFT Eventsin hallitus jatkaa pääosin ennallaan, mutta hallituksen entisestä puheenjohtajasta Joonas Suomisesta tulee hallituksen jäsen ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Teknologiakiinteistöjen operatiivinen johtaja Antti Asteljoki.

Asteljoki näkee SHIFTin täydentävän Teknologiakiinteistöjen tapahtumakokonaisuutta ja vahvistavan entisestään Turun Tiedepuiston asemaa tutkimuksen, yritysmaailman ja korkeakoulutuksen polttopisteenä.

– SHIFT on oleellinen osa yritysten ja organisaatioiden yhteisöllisyyttä ja omistusjärjestelyllä halusimme varmistaa, että näin on myös tulevaisuudessa. SHIFT monipuolistaa Turun Tiedepuiston ekosysteemiä ja meidän halumme on kehittää ja vahvistaa tapahtumaa entisestään, Asteljoki kertoo.

"Meillä on vahva halu panostaa SHIFTiin nyt ja tulevaisuudessa."

Syksyn aikana SHIFTin strategia tullaan rakentamaan uusiksi. Agendalla on kirkastaa mitä SHIFT on, kenelle sitä tehdään ja minkälaista arvoa se tuottaa sidosryhmilleen.

– Meillä on vahva halu panostaa SHIFTiin nyt ja tulevaisuudessa. SHIFT tulee jatkossakin katsomaan tulevaisuuteen, mutta entistä turkulaisemmin silmin. Luvassa on yhä suurempia ihmismääriä kiinnostava yritystapahtuma.

Esimakua tulevasta saatiin tämän vuoden elokuussa Vierailukeskus Joessa järjestetystä SHIFTistä, jossa nähtiin laaja kattaus toimialarajat ylittäviä puheenvuoroja ja kohtaamisia. Tapahtuma huipentui iltajuhliin, joissa esiintyi Turun Tiedepuiston täyttänyt suomiräpin suurnimi JVG.

– ­Teknologiakiinteistöjen vahvuus on tuoda yhteen erilaisia ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita tavalla, jollaista ei muualla Suomessa ole. Kun tämä yhdistetään SHIFTiin, on luvassa jotakin ennennäkemätöntä, Asteljoki lupaa.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö TTP, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 160 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 97 %.

SHIFT Business Festival on Turun suurin yritystapahtuma, joka kokoaa yhteen eri alojen yritykset ja organisaatiot ja tarjoaa oivalluksia nykyhetkestä tulevaisuuteen. Ensimmäinen SHIFT järjestettiin vuonna 2016. SHIFTiä järjestää SHIFT Events Oy, jonka omistavat Turun Teknologiakiinteistöt Oy ja SHIFT ry.

Lue myös

Tiedepuiston yhteiskäyttöautot – Käytössäsi joustavasti tarpeen mukaan

Tiedepuiston yhteiskäyttöautot – Käytössäsi joustavasti tarpeen mukaan

Onko sinulla tarve autolle kesken päivän tai satunnaisesti omiin menoihin? Mitä jos voisit unohtaa auton omistamiseen liittyvät huolet ja silti liikkua vapaasti? Tiedepuiston yhteiskäyttöautot tekevät liikkumisesta helppoa ja joustavaa ja saat auton käyttöösi juuri silloin kun sitä tarvitset.

Lue artikkeli
Uutinen
Carita Varjosesta SHIFT Eventsin toimitusjohtaja

Carita Varjosesta SHIFT Eventsin toimitusjohtaja

Teknologiakiinteistöjen tavoitteena on tehdä SHIFT Business Festivalista entistä suurempi tapahtuma.

Lue artikkeli
Uutinen
Tule mukaan Tiedepuiston treeneistä kertovaan videoon – saat palkkioksi kuukauden treenit tai ravintolalahjakortin

Tule mukaan Tiedepuiston treeneistä kertovaan videoon – saat palkkioksi kuukauden treenit tai ravintolalahjakortin

Hyödynnätkö mahdollisuutta liikkua ammattilaisten ohjauksessa Tiedepuiston treeneissä? Tule mukaan treeneistä tehtävään videoon – kerrotaan yhdessä yhä useammalle ihmiselle, mitä hyötyä liikkumisesta työpäivän aikana on.

Lue artikkeli
Uutinen