Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Turun yrityselämän ytimessä WTC-korttelin keskellä sijaitseva Joki on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteinen vierailukeskus. Joki on pohjoismaisittain uniikki näyttely- ja tapahtumatila, joka tarjoaa kumppaneilleen poikkeukselliset mahdollisuudet toimintansa ja innovaatioidensa esittelyyn. Näyttävä rakennus on valmistunut vuonna 2017 ja sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit.

Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku
Reittiohjeet
Valmistusvuosi

2017

Kokonaisala

1 755

Tilavuus

6 275

Tilaa kiinteistötiedotteet sähköpostiisi, niin pysyt ajantasalla kiinteistössä tehtävistä remonteista. Kannattaa myös tilata Teknologiakiinteistöjen uutiskirje ja tapahtumakutsut. 

Avaimet ja kulunvalvonta

Kaikki avaimiin ja kulkuoikeuksiin liittyvät kysymykset ja vuokralaisten avaintilaukset hoidetaan osoitteesta avaimet@teknologiakiinteistot.fi. Avaimet ovat henkilökohtaisia ja niiden katoamisesta tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti.

Lue täältä lisää Teknologiakiinteistöjen avainpalvelusta.

Irtokalusteet

Teknologiakiinteistöjen kautta on mahdollista vuokrata irtokalusteita omien toiveidensa mukaisesti. Mikäli haluat kuulla lisää irtokalustevaihtoehdoista ja kysyä tarjousta, olethan yhteydessä yrityksesi asiakkuudesta vastaavaan henkilöön Teknologiakiinteistöissä.

Linkki irtokalusteiden vastuurajataulukkoon

Joki

Haluatko järjestää tapahtuman, webinaarin tai kokouksen? Vierailukeskus Joesta löydät runsaasti erikokoisia tiloja, jotka taipuvat tapahtumaan kuin tapahtumaan. Tutustu tiloihin, palveluihin tai ota yhteyttä myyntipalveluun.

Kierrätys

Teknologiakiinteistöjen siivouskumppani N-Clean toimittaa asiakkaiden lajittelemat jätteet kierrätys-/jätepisteelle jakeiden mukaan. Siistijät joutuvat kuitenkin rajallisen tilan vuoksi yhdistämään jakeita kärryissä, mutta ne lajitellaan kierrätyspisteellä asianmukaisesti. Eri jakeet tulee merkitä selkeästi, jotta siistijä tietää, mitä missäkin astiassa on tarkoitus lajitella.

Kiinteistönhuolto

Kiinteistönhuollosta ja kulunvalvonnasta Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa vastaa Are Oy. Vikailmoituksen tai palvelupyynnön pääset tekemään huoltopyyntölomakkeella.

Kiireellisissä asioissa yhteyttä kannattaa ottaa soittamalla Aren palvelunumeroon (toimii ympäri vuorokauden) puh. 020 530 5700. 

Laskutus

Vuokralaskutukseen liittyvät kysymykset ja yhteydenotot osoitteeseen talous@teknologiakiinteistot.fi.

Muut palvelut

Alueella on runsaasti erilaisia palveluita lounasravintoloista liikuntapaikkoihin, autonpesuun ja pakettiautomaatteihin. Katso palveluiden sijainti Tiedepuistossa täältä.

Teknologiakiinteistöjen palvelut

Pukuhuoneita ja suihkutiloja löytyy ElectroCitystä ja CivilCitystä.

Teknologiakiinteistöiltä on tilattavissa myös toimitilapalveluja, kuten siivous, verkkoyhteys tai vihersisusteiden huolto. Käyttöoikeuksista ja muista palveluista voi tiedustella: palvelut@teknologiakiinteistot.fi

Muutot

Muuttoaikataulu ja suunnitelma on aina hyvä sopia meidän kanssamme etukäteen. Muuttotöissä tulee huomioida tarvittaessa lattia- ja seinäpintojen suojaaminen sekä ensisijaisesti käyttää rakennuksen tavarahissiä, mikäli mahdollista. Muutossa käytettävät ajoneuvot tulee pysäköidä asianmukaisesti muuton ajan sekä käyttää huoltoreittejä mahdollisuuksien mukaan (lastauslaiturit/kellaritilat). Ulko-ovet tulee pitää kiinni lämmityskauden aikana silloin, kun tavara ei liiku muuttoauton ja sisätilojen välillä. Lisätietoja muuttoihin liittyen saat aulapalvelustamme arkisin klo 8–16 puh. 010 315 3015.

Postitus

Saapuva kirjeposti jaetaan toimitiloihin ellei muuta ole sovittu. Lue lisää Teknologiakiinteistöjen postipalveluista.

Pysäköinti

Turun Tiedepuiston sopimus- ja vieraspysäköintialueet on merkitty alueen karttaan. Pysäköintia alueella hoitaa Aimo Park Finland Oy. Yhteystiedot sopimuspysäköintipaikkojen tiedustelua varten löydät täältä.

Siivous ja ulkoalueet

Teknologiakiinteistöjen yleisten tilojen siivouksesta vastaa N-Clean. Rakennusten ulkoalueiden hoidosta ja siisteydestä puolestaan huolehtii Turun Talo Team. Siivoukseen liittyvissä huomioissa ja reklamaatioissa Teknologiakiinteistöjen yhteyshenkilö on ylläpitoasiantuntija Henri Tuominen, puh. +358401447719.

Sähköautojen latauspaikat

Latauspisteet sijaitsevat BioCityn vieraspysäköintialueella -1 -kerroksessa, EduCityn kellarikerroksessa sekä TriviumCityn pysäköintihallin pohjakerroksessa. Latauspisteet ovat niiden asiakkaiden käytössä, jotka ovat solmineet pysäköintisopimuksen Aimo Park Oy:n kanssa. Paikka on käytössä latauksen ajan, ja ajoneuvo on siirrettävä pois latauspisteeltä latauksen valmistuttua. Latauspisteille tarkoitettuja pysäköintiruutuja ei voi varata etukäteen, ja paikat ovat tarkoitettu vain sähkö- ja hybridiautoille latauksen ajaksi. Väärinkäytöksistä seuraa valvontamaksu.

Latauksen hinta on 0,25 €/kWh, jonka lisäksi veloitetaan 0,30 €/h latauksen ajalta. Sähköauton lataus käynnistetään Virta-mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella voit myös etsiä latauspisteitä, tarkastella niiden tietoja ja saatavuutta sekä hoitaa maksun.

Turvallisuus

Turvallisuudesta ja järjestyksestä Turun Teknologiakiinteistöjen tiloissa ja ulkoalueilla vastaa Avarn Security Oy, jonka puhelinnumero on 020 428 2000 (auki ympäri vuorokauden). Kiinteistöjen pelastussuunnitelmat löytyvät alta.

BioCity
DataCity
CivilCity
EduCity
ElectroCity
ICT-City
IndustryCity
InfraCity
PharmaCity
Kupittaan paviljonki
TriviumCity

Werstas

Werstas tarjoaa yhteisöllisiä työskentelytiloja Turun Tiedepuiston alueella. Mikäli tarvitsette lisätilaa tai erilaiset coworking-ratkaisut kiinnostavat, kannattaa tutustua Werstaan jäsenyyksiin tai ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Kaukolämmön kulutus

141,642 MWh