Parempia työpäiviä

Voivatko viihtyisät tilat, hyvät palvelut ja yhteisöllisyys tehdä työelämästä parempaa? Me uskomme, että voivat.

Siksi suunnittelemme tiloja, jotka kutsuvat työpaikalle, tarjoamme palveluita, jotka helpottavat elämää ja mahdollistavat keskittymisen omaa liiketoimintaan sekä järjestämme tapahtumia, joissa ihmiset voivat kohdata ja saada iloa työpäiviinsä.

Asiakkaamme koostuvat mitä erilaisimmista toimijoista – pienistä suuriin ja kaikkea siltä väliltä. Yhteistä niille on halu saavuttaa erinomaisia tuloksia ja tarjota työntekijöilleen ympäristö, joka inspiroi ja kannustaa ylittämään itsensä.

Katso video

Sisustuskonseptit

Haluaisitko työskennellä toimistossa, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu edistämään työyhteisönne hyvinvointia ja tavoitteidenne saavuttamista?

Teknologiakiinteistöjen toimitilat toteutetaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toiveiden selkeyttämiseksi ja tilojen suunnittelun helpottamiseksi olemme luoneet toimitiloillemme valmiit sisustuskonseptit, jotka sisältävät kaiken aina pintamateriaaleista kalusteisiin, valaisimiin ja tekstiileihin.

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää tiloistamme tai palveluistamme? Oletko kiinnostunut tietämään, minkälaisen työympäristön Turun Tiedepuisto voisi juuri teidän organisaatiollenne tarjota?

Kerromme mielellämme lisää ja autamme etsimään juuri teille sopivimman ratkaisun. Ota yhteyttä niin tehdään työelämästä yhdessä entistä parempaa!

Katso video